Ajtó, Ablak EPDM Gumi Ragasztó Tömítő Csúszó Képernyő Szárny Szekrény Szekrény Szekrény Tömítés, Tömítések 9mm x 4mm 10m Szürke
  • Újszülött

Ajtó, Ablak EPDM Gumi Ragasztó Tömítő Csúszó Képernyő Szárny Szekrény Szekrény Szekrény Tömítés, Tömítések

HUF 2403.00

Elérhetőség
Készleten

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Repedések, illetve a hiányosságok körül nyílászárók okozhat a tervezeteket, hogy jöjjön be a haza vezető magas fűtési, illetve hűtési költségeit. A Weatherstrip Tömítések használt pecsét hiányosságok körül nyílászárók, hogy ki lehet kondicionált levegő szökik szabadtéri levegő. Ők is segítenek tartani a nemkívánatos por , rovarok, valamint a pollen a melegebb hónapokban. Egy nagyszerű megoldás, le kell cserélni a régi, vagy kopott ajtó, ablak tömítések , amely egy akadály ellen a kültéri levegő.
B e célja, hogy egy párnát, hogy az ajtó pályán, tiszta állj a mozgó ajtó panel. Ajtó, lökhárító elnyeli a sokk hang biztosítani csendesebb csúszó, illetve minimalizálja csörgő, majd becsapta az ajtót. Is védi az ajtót nyomon keret, üveg panel a hatást, ha a tolóajtók nyitottak.
Hogyan tudom-e, az ajtók/ablakok kell tömítő szalagok, vagy nem? Nyitó-záró, ajtó vezet laza szigetelés, vagy a hang akadályokat, ami állandó változás. Egyre az ajtót hang biztosak jár dolgozni, nem csak az ajtón, hanem a keret, ajtó, ajtófélfa. Egy jó szabály, hogy emlékezzen, ha fény teszi át, hang biztos, hogy kövesse. Használata erős fény, hogy vizsgálja meg a munka az üresedés, ahol a hang képes áthatolni.
Minőségi öntapadós hátlap.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a mikor a rendelési mennyiség 2 vagy több, megpróbáljuk őket egy tekercs, így kevesebb ízületek/splice az alkalmazás során.
Könnyen szét, ha használja.
Segít jobban megérteni, kérem, ezeket a képeket, mint referencia.
Van egy sorozat a ragasztó rugalmas tömítés lökhárító csík.
A fő színek, fehér,szürke, barna.
Több színben lesz frissítés hamarosan. Sokoldalú, széles körű használat. Hol használható?
Néhány Példa
Haza weatherization egy egyszerű, megfizethető do-it-yourself projekt lehet tenni egész évben, hogy segítsen csökkenti az energia számlák, csökkenti a huzat, fokozza a beltéri komfort, blokk rovarok/bugs/szúnyogháló/por/szél/zaj, valamint védi a belső terek, a zord időjárási körülmények között. Büszkék vagyunk arra, hogy kínálnak a különböző easy-to-install weatherization termékek, beleértve ablak szigetelés készletek, weatherstrip tömítések, ajtó zárak, stb. Használható együtt más weatherization termékek, hogy a haza több kényelmes, energiatakarékos egész évben.

szín:
szürke
Vastagság:
4mm
Forma:
E
Szélesség:
9mm
Típus:
Sealing Strips
Méret:
9mm x 4mm
is_customized:
Yes
Modell Száma:
E
Anyag:
epdm gumi
Alkalmazás:
a pecsét 2.5-3.8 mm-es rés
teljesítmény:
blokk hang/por/rovarok/bugs/szél
Széles:
9mm
Vastagság:
4mm